Με ένα μόνο ραντεβού, η Mercedes-Benz στα εξουσιοδοτημένο συνεργεία του επίσημου δικτύου της premium φίρμας. Ένα One-Stop Shop με πλούσιες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του «αστεριού» σας.

Mercedes One Stop Shop: Ένα ραντεβού, πολλές δυνατότητες

2.157.196 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Με ένα μόνο ραντεβού, η Mercedes-Benz στα εξουσιοδοτημένο συνεργεία του επίσημου δικτύου της premium φίρμας. Ένα One-Stop Shop με πλούσιες υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα, όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του «αστεριού» σας.

Οι ιδιοκτήτες Mercedes-Benz γνωρίζουν πολύ καλά όλα τα οφέλη που αποκομίζουν από τις τακτικές τους επισκέψεις στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία του επίσημου δικτύου της Mercedes-Benz, εκεί που οι experts προσφέρουν άριστη ποιότητα, πολλές λύσεις σε γνήσια ανταλλακτικά και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες με την σφραγίδα της «μαμάς» Mercedes-Benz. Ωστόσο, τα συνεργεία της μάρκας έχουν αναβαθμιστεί σε ένα οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας πλέον στον πελάτη τουςολοκληρωμένες λύσεις σε έναν μόνο χώρο. Πλέον, μόνο στο Εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz μπορεί κανείς να βρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων που δίνουν αξία στην επιλογή του οδηγού να παραμένει στην οικογένεια της Mercedes-Benz, όποια κι αν είναι η ηλικία του οχήματός του, και να μην απευθύνεται από εδώ και από εκεί για ζητήματα που τον απασχολούν.



Επίσκεψη-σταθμός για τον κάτοχο Mercedes με ένα μόνο ραντεβού

Επιλέγοντας το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο έχετε πρόσβαση σε μια βεντάλια ποιοτικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για το αγαπημένο σας «αστέρι», με τους ειδικά καταρτισμένους μηχανικούς και τεχνικούς, που έχουν εκπαιδευτεί πάνω στις προηγμένες τεχνολογίες της μάρκας και διαθέτουν τον απαραίτητο εγκεκριμένο και πιστοποιημένο εξοπλισμό, να το διατηρούν σαν καινούργιο για όσο το δυνατόν περισσότερο, πάντα με την τεχνογνωσία και την υπογραφή της Mercedes-Benz. Πιο συγκεκριμένα, έχετε την επιλογή να:

  • αλλάξετε ελαστικά στη Mercedes σας μέσα από τη γκάμα των ελαστικών υψηλών προδιαγραφών Mercedes Original (MO)

  • καθαριστεί ολοκληρωμένα και σε βάθος με αντιβακτηριδιακή δράση η καμπίνα του αυτοκινήτου σας

  • προμηθευτείτε ποιοτικά είδη από την Collection της Mercedes-Benz

  • εξυπηρετήσετε όλες σας τις ανάγκες με Γνήσια Αξεσουάρ από μπάρες έως παιδικά καθισματάκια

  • απευθυνθείτε στους άριστα καταρτισμένους τεχνικούς συμβούλους της Mercedes-Benz για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο αυτοκίνητό σας

  • συνδεθείτε με τον ψηφιακό κόσμο των εφαρμογών «Mercedesme» για τα νεότερα ή «Mercedes me Adapter» για τα παλαιότερα οχήματα

  • ενημερωθείτε για τα ψηφιακά προϊόντα του Mercedes me Connect

  • και φυσικά να διατηρήσετε τη Mercedes σας, Mercedes για πάντα με τα Γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz, τα Γνήσια ανταλλακτικά Star Parts ή τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes-Benz.


Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τι μπορείτε να κάνετε σε ένα One-Stop Shop της Mercedes-Benz…

Premium, νέα ελαστικά μαζί με το επόμενο service

Η ανανέωση των ελαστικών για την Mercedes σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε το επόμενο service σας με την τοποθέτηση νέων ελαστικών Mercedes Original (MO) στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Mercedes-Benz της επιλογής σας. Τα γνήσια ελαστικά MercedesOriginal δε φέρουν τυχαία τη σφραγίδα ποιότητας ΜΟ. Κατασκευάζονται από τους premium κατασκευαστές ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας της Mercedes-Benz με διαδικασίες κατασκευής κι ελέγχων που απαιτούν 1.000 ώρες επιπλέον από ένα απλό ελαστικό. Σημειώστε ότι, τα ελαστικά που κατασκευάζονται πρέπει να ικανοποιούν πάνω από 40 προκαθορισμένες παραμέτρους, για να λάβουν την αντίστοιχη σφραγίδα ποιότητας ΜΟ, ενώ αναπτύσσονται και ελέγχονται προκειμένου να προσφέρουν ομοιόμορφη φθορά πέλματος για περισσότερα χλμ., μεγαλύτερο κράτημα στο δρόμο, περισσότερη ασφάλεια σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Η γερμανική premium φίρμα προσφέρει μια γκάμα τεσσάρων ελαστικών για τα επιβατικά της:

  • MO: Αναπτύχθηκαν ειδικά για να ικανοποιούν τις οδηγικές ανάγκες, καθώς και για να προσφέρουν την ασφάλεια και άνεση που αξίζει η Mercedes-Benz σας

  • MO1: Τα ελαστικά MO1 αναπτύχθηκαν ειδικά για τα AMG μοντέλα και προσφέρουν βέλτιστη πρόσφυση και ακρίβεια διεύθυνσης

  • MOS: Τα ελαστικά MOS σχεδιάστηκαν για να μειώνουν τους θορύβους από τον δρόμο και την οδήγηση, ώστε τίποτα να μην διαταράσσει την οδηγική εμπειρία.

  • MOE (ρεζέρβα): Τα ελαστικά MOE προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και σε περίπτωση βλάβης, επιτρέπουν την οδήγηση έως και για επιπλέον 80 χιλιόμετρα, με τελική ταχύτητα έως και 80 χλμ./ώρα.



Βαθύς, αντιβακτηριδιακός καθαρισμός & ξεχωριστή αίσθηση φρεσκάδας στο εσωτερικό

Με τις ανοιξιάτικες αλλεργίες να είναι στο ζενίθ, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να συνδυάσετε την προγραμματισμένη σας επίσκεψη με ένα από τα διαθέσιμα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού. Η Mercedes-Benz παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εσωτερικού καθαρισμού του οχήματος όπως τον καθαρισμό του συστήματος κλιματισμού με αλλαγή φίλτρου ή τον εξαιρετικά βαθύ καθαρισμό του εσωτερικού με συσκευή εκνέφωσης (Atomizer) που εξαλείφει σε βάθος οσμές, ρύπους και μικροοργανισμούς. Σε συνδυασμό με τα επώνυμα προϊόντα περιποίησης Mercedes-Benz και τον μηχανισμό ταχείας αντιβακτηριδιακής δράσης, χάρη στη χρήση καθαριστικού με βάση το αλκοόλ που διαθέτει για κάθε περίπτωση, η καμπίνα απολυμαίνεται σε βάθος και μένει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Μόνιμα συνδεδεμένοι με την Mercedes σας

Ως hi-tech, premium μάρκα, η Mercedes-Benz προσφέρει στους κατόχους το Mercedes me, μία εφαρμογή νέας εποχής  για smartphone δίνοντας στον οδηγό την ευκαιρία να είναι πάντα σε online επικοινωνία με το αυτοκίνητο, αλλά και το συνεργείο του. Επιπλέον, όλη η κατάσταση του οχήματος εμφανίζεται στην οθόνη του smartphone σας: στάθμη του ρεζερβουάρ, διανυθέντα χιλιόμετρα ή δεδομένα του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις για βλάβη, εύρεση θέσης parking ή του πλησιέστερου βενζινάδικου για ανεφοδιασμό. Το «αστέρι» διαθέτει δωρεάν στο κοινό για συσκευές Android και iOS όλες τις εφαρμογές, αλλά χρειάζεται να επισκεφθεί κανείς το Εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να συνδεθεί με το όχημά του. Πάμε όμως να δούμε τι κάνει η καθεμιά:

  • Mercedes me Service app: Ο ψηφιακός βοηθός σας για όλα τα θέματα service. Για να διατηρείται η Mercedes σας πάντα σε άριστη φόρμα, η υπηρεσία Mercedes me Service σάς υπενθυμίζει εγκαίρως το επόμενο ραντεβού σας για service. Εξίσου γρήγορα κι εύκολα, μπορείτε να κλείνετε το επόμενο ραντεβού σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz της επιλογής σας, μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, υπάρχει επιλογή για διαχείριση βλάβης (breakdownmanagement), διαχείριση ατυχήματος (accidentmanagement), video «μάθετε πως» κ.ά..

  • Mercedes me Store: Εδώ βρίσκετε ψηφιακά προϊόντα για τη Mercedes σας, με μια ματιά. Παρακολουθείτε την συνδρομή των ψηφιακών προϊόντων, προαιρετικά επεκτείνετε τις συμβάσεις σας και βρίσκετε νέα διαθέσιμα προϊόντα για τη Mercedes σας. Μερικά παραδείγματα: υπηρεσίες παρακολούθησης του οχήματος, incaroffice ή υπηρεσίες πλοήγησης.

  • Mercedes me Adapter: O εξοπλισμός που δίνει τη δυνατότητα συνδεσιμότητας σε παλαιότερα μοντέλα κατασκευής από 2002 και έπειτα. Εφαρμόζεται στο όχημα και δίνει τη δυνατότητα μέσω Bluetooth να έχει σύνδεση ο οδηγός με το αυτοκίνητό του. Στην οθόνη του smartphone του εμφανίζονται ενδείξεις με τις ζωτικές λειτουργίες του οχήματος και την κατάστασή του, σύνδεση με το συνεργείο κι άλλες πολλές παροχές.

    • 3 μήνες δωρεάν TIDAL HiFi με την εφαρμογή Mercedesme Adapter: Ως πελάτης Mercedes me Adapter έχετε δωρεάν συνδρομή 3 μηνών στο TIDAL HiFi, την πρώτη υπηρεσία streaming μουσικής στον κόσμο που συνδυάζει μουσική στην καλύτερη ποιότητα (High fidelity), HD μουσικά videos και εξειδικευμένη κριτική παρουσίαση. Ανακαλύψτε περισσότερα από 60.000.000 τραγούδια και 240.000 βίντεο, καθώς και προσεκτικά επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής σε μοναδική ποιότητα ήχου.

Σημειώστε πως, παρόλο που μιλάμε για 3 διαφορετικές εφαρμογές, όλες επικοινωνούν και συνδέονται απλά και εύκολα μεταξύ τους, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς, αφού δικτυώνονται μέσα από ένα ενιαίο και μοναδικό Mercedes me ID, ή αλλιώς μια ηλεκτρονική ταυτότητα του αυτοκινήτου σας για τις εν λόγω εφαρμογές. Μάλιστα, μπορείτε να μεταβαίνετε από τη μία εφαρμογή στην άλλη και να ανακατευθύνεστε αυτόματα σε αυτές.




Γνήσια αξεσουάρ για όλα τα μοντέλα

Η Mercedes-Benz προσφέρει μια πλούσια λίστα από γνήσια αξεσουάρ για όλη την γκάμα της, περιλαμβάνοντας λύσεις για τους μικρότερους επιβάτες, εξοπλισμό για το επόμενο ταξίδι σας ή προσαρτήματα για ακόμα πιο αποκλειστικές εμφανίσεις. Τα γνήσια αξεσουάρ Mercedes-Benz προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες για εξατομικευμένη και πολύπλευρη διαμόρφωση της Mercedes σας, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν την πρακτικότητα, το τεχνολογικό σκέλος, την εμφάνιση και τους χώρους, πάντα με την σφραγίδα της premium φίρμας. Από θερμός, μπαγκαζιέρα και παιδικό καθισματάκι μέχρι dashcams, προστατευτικά καλύμματα, ζάντες και προϊόντα AMG, όλα διαθέσιμα απλά και εύκολα στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα της Mercedes-Benz, με εμφανή τα κόστη αγοράς.

Mercedes me Collection 2021

Μοναδικά είδη με τη σχεδιαστική υπεροχή και την ποιότητα της μάρκας. Μία συλλογή με είδη lifestyle σχεδιασμένα με το πάθος που διακρίνει τη μάρκα με το αστέρι που μπορούν να μετατραπούν σε πολύτιμα δώρα-σύμβολα για κάθε αποδέκτη. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από εκατοντάδες είδη με υπογραφή Mercedes-Benz που χωρίζονται στους τομείς: Μόδα και Ομορφιά, Ελεύθερος Χρόνος, Αξεσουάρ, Εργασία και Σπίτι, Classic, Αθλητισμός, Mercedes-AMG, Motorsportκαι Παιδική Ασφάλεια (κλικάρετε εδώ για να δείτε τον κατάλογο Mercedesme Collection 2021)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία που σας ενδιαφέρει)

ford
test center